Leveringen

Zendingen en retourzendingen

Verzenden van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via bPost met tracking en aflevering zonder handtekening. U krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

We proberen om - per bestelling - alle artikelen samen te leveren. Liggen de leveringstermijnen te ver uit elkaar? Dan gaan we voor snelle service en schakelen we over op deelleveringen.

Retourzending

Bestellingen uit de webwinkel kan je binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst en in de originele staat terugsturen via de post tegen betaling van de verzendkosten. Denk er aan om eerst een mail te sturen naar info@sharptools.be met vermelding van de reden van de retour.